Seanca nr. 41 – 17.11.2020

image_pdfimage_print

Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 41 e cakton për me datë 17.11.2020, e cila do të mbahet nëpërmjet video konferencës me fillim prej ora 12:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i proces-verbalit nga seanca e 40-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 13.11.2020.
  2. Propozim-udhëzim për reklamim të paguar politik gjatë Zgjedhjeve të parakohshme lokale 2020.
  3. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility