Seanca nr. 42 – 01.12.2020

image_pdfimage_print

Agjencia ppër shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr 42 e cakton për me datë 01.12.2020 година (e martë)me fillim prej ora 12:00 e cila do të mbahet nëpërmjet video konferencës

REDNI I DITËS

  1. Miratim i procesverbalit nga seanaca nr.41 e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e mbajtur me datë 17.11.2020
  2. Propozim për ngritjen e priocedurës për marjen e lejes për emetim televiziv
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility