Seanca nr. 42 – 25.12.2023

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 42-të e mbajti me datë 25.12.2023 (e hënë) me fillim prej ora 13:05 në hapsirat e Agjencisë.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga seanca e 41-të e Këshillit të Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, mbajtur më 21.12.2023.
  2. Propozim-vendim për marrje të lejes për transmetim në radio Institucionit të arsimit të lartë privat Universiteti i Shkupit – Shkup, Institucioni radiodifuziv joftimprurës UNIVERZUM SHKUP, nr. 08-333 datë 9.10.2023.
  3. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility