Seanca nr. 43 mbajtur më 05.10.2012

 

Seanca nr. 43 më 05.10.2012 me fillim prej orës 11:00

 

Rendi i ditës

 

 

1. Miratim i Procesverbalit të mbledhjes së 40-të të Këshillit, e mbajtur më 24.09.2012.

 

2. Informacion në lidhje me dokumentet e dorëzuara nga TRD Radio Kanall 77 DOOELL Shtip.

 

3. Propozim- vendime për furnizimin e nevojave të Këshillit për radiodifuzion të R.M

 

4. Informacion mbi nevojën për emërimin e një personi të ri si Oficer i implementimit  teknik në IPA TAIB grupit  Punues të KRD dhe anëtar i komisionit të vlerësimit të projektit.

 

5. Të ndryshmeAccessibility

Accessibility