Seanca nr.43 më datë 06.09.2013

 Këshilli i radiodifuzionit seancën nr. 43 do ta mbaje më datë 06.09.2013 (e premte) me fillim prej ora 12:00

Rendi i ditës

1. Modeli ANEKSI nr. 1 i marrëveshjes për miratimin e grupit të furnizimeve publike për ndërtimin e objektit administrativ nr. 03-4399/1 më datë 24.08.2012, nr. 15-5104/1 më datë 24.08.2012 dhe nr. 03-10204/ më datë 24.08.2013.Accessibility

Accessibility