Seanca nr. 53 më datë 01.11.2013

Këshilli i radiodifuzionit seancën nr. 53 do ta mbaje më datë 01.11.2013 e (premte) me fillim prej ora 11:00

Rendi i ditës

1. Informacion pas kërkesës së SHTR Alsat M – Shkup nr. 03.4204/1 me datë 28.10.2013, për “ Erësimin” e transmetimit të serviseve programore televizive të kanaleve të huaja TV 21 Kosovë, TV Hajat (TV Hyat) dhe Vizion Plus gjatë kohës së ritransmetimit të TV serialit “ Karadaj”.

2. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility