Seanca nr.8 më 10.4.2012

Seanca nr. 8 e KRD do të mbahet më 10 prill 2012 (e martë), në orën 12:00, me këtë rend dite dhe prej saj ka dalë ky procesverbal.Accessibility

Accessibility