Seanca nr.9 më 18.4.2012

Seanca nr. 9 e KRD do të mbahet më 18 prill 2012 (e mërkurë), në orën 10:00, me këtë rend dite dhe prej saj ka dalë ky procesverbal.Accessibility

Accessibility