Seanca publike nr. 1 – 04.01.2024

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 1-rë publike e mbajti me datë  04.01.2024 (e enjte) me fillim prej ora 14:00 në hapsirat e Agjencisë.

RENDI I DITËS

  1. Arsyetim nga Institucionit i arsimit të lartë privat Universiteti i Shkupi – Shkup, Institucion radiodifuziv jofitimprurës UNIVERZUM SHKUP, në lidhje me procedurën për fshirjen nga regjistri i transmetuesve.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility