Seanca publike nr. 4 – 26.11.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën publike nr. 4 e ka caktuar për medatë  26.11.2021 (e premte), me fillim prej ora 14:00, e cila do të mbahet nëpërmjet konferences me lidhjes me video .

RENDI I DITËS

  1. Arsyetim nga Ndërmarrja komerciale transmetuese TV NOVA SHPK Gjevgjeli,për veprimet e medias në lidhje me procedurën e inicuar për heqjen e lejes.
  2. Arsyetim nga Ndërrmarrja komerciale transmetuese RADIO AKTUEL Manastir SHPKPV, për veprimet e medias në lidhje me procedurën e inicuar për heqjen e lejes.
  3. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility