Seanca (publike) nr. 57-të me datë 11.11.2013

image_pdfimage_print

 Këshilli i radiodifuzionit seancën (publike) nr. 57-të do ta mbaje me datë 11.11.2013 (e hënë) me fillim prej ora 12:00

Rendi i ditës

1. Gjinia në programet televizive:  Raport nga hulumtimi i pyetjeve gjinore dhe publikimi e përfaqësimi i grave dhe burrave në programet e radiodifuyerëve.Accessibility

Accessibility