Sektori për çështje juridike dhe furnizime publike

image_pdfimage_print
Cvetanka Mitrevska – Udhëheqëse 

tel: 02/3103 415
c.mitrevska@avmu.mk

M.r Ivona Mufisheva – Ndihmës udhëheqëse 
tel: 02/3103 413
i.mufiseva@avmu.mk

Seksioni për çështje juridike-normative

D-r Andriana Skerlev Chakar – Udhëheqëse 

tel: +389 2 3103 – 411

a.skerlev-cakar@avmu.mk

Seksioni për çështje juridike-administrative

M.r Biljana P.Parleeva

тел: 02/3103 423

b.parleeva@avmu.mk

Seksioni për furnizime publike

M.r Aleksandar Xhuvareviq – Udhëheqës

tel: 02/3103 – 460

a.dzuvarevic@avmu.mkAccessibility

Accessibility