Vendime/akte nga seanca nr. 15 me datë 17.03.2014

Vërtetim për regjistrimin e pakove programore:

pdfVërtetim për regjistrimin e pakos digjitale programore nr. 2 SHTR – operator i rrjetit kabllor BIV PIRAMIDA Delçev 

pdfVërtetim për regjistrimin e pakos digjitale progrmaore nr. 3 të SHTR – operator i rrjetit kabllor BIV PIRAMIDA Delçevë

pdfVërtetim për regjistrimin e pakos programore digjitale nr. 61 të Shoqërisë për telekomunikacion inxhinieringu, softuer, tregti dhe shërbime BLIZU MEDIA END BROUDBEN Shkup, për qytetet Shkup, Tetovë, Kumanovë, Veles, Shtip dhe Prilep

pdfVërtetim për regjistrimin e pakos programore nr. 2 të SHTR – operator i rrjetit kabllor IGMAS – NET Manastir 

pdfVërtetim për regjistrimin e pakos programore nr. 8 të ROBI Shtip, Filialet Telekabell – pako përmbledhëse për qytetet Shkup, Veles, Shtip, Manastir, Shën Nikole, Strumicë, Koçani, Negotinë, Radovish dhe Kavadarci 

pdfVërtetim për regjistrimmin e pakos programore nr. 29 ROBI Shtip Filialet telekabel –Pako digjitale për qytetet Shkup, Veles, Manastir, Shën Nikole, Strumicë, Koçan, Negotinë, Radovish dhe Kavadarci

pdfVërtetim për regjistrimin e pakos programore nr. 1 të SHTR – operator i rrjetit kabllor SANET KABEL Vinicë

pdfVërtetim për regjistrimin e pakos programore nr. 2 të SHTR – operator i rrjetit kabllor SANET KABEL Vinicë 

                              Vërtetim për regjistrimin e pakos programore digjitale nr. 1 të SHTR – operator i rrjetit kabllor STUDIO ANDES Radovish

pdfVërtetim për regjistrimin e pakos programore nr. 4 të SHTR – operator i rrjetit kabllor STUDIO ANDES Radovish.Accessibility

Accessibility