Shkup, 18.10.2010- Radiostacione të reja komerciale në Probishtip, Kriva-Pallankë, Tetovë e Kërçovë.

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Radiodifuzionit (KRD) u dhanë katër leje për radiostacione lokale: një leje për Probishtip, një për Kriva-Pallankë, një për  Tetovë dhe një për Kërçovë.

Gjithashtu, KRD Radio-Vallandovës së mëparshme publike lokale, pas transformimit me sukses, i dha lejen e radiostacionit komercial në nivel lokal.Accessibility

Accessibility