14.6.2012 – KRD sot organizon debat publik për rregullacionin e ri mediatik

Përfaqësues mediash, të sektorit joqeveritar dhe të institucioneve shtetërore e publike sot marrin pjesë në debatin publik kushtuar së ardhmes së rregullacionit mediatik, organizuar nga Këshilli i Radiodifuzionit (KRD).

Sesionet fokusohen në reformën e dispozitave të reklamimit që i bart Direktiva e Shërbimeve Mediatike Audio-vizive e BE, rregullacioni i shërbimeve të reja mediatike dhe rregullimi i koncentrimit mediatik në rreth të ri mediatik.Debati publik mbahet në Sallën e Kongreseve të qendrës sportive “Boris Trajkovski”.Accessibility

Accessibility