25.02.2014-Trajnime të mbajtura me radiodifuzerët në lidhje me Kodin zgjedhor dhe Metodologjinë për monitorim gjatë kohës së procesit zgjedhor

SHKUP, 25.02.2014- Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e Republikës së Maqedonisë në seancën e cila u mbajt me datë 25.02.2014,

e miratoi informacionin e mbajtjes së trajnimeve me radiodifuzerëve në lidhje me obligimet e tyre nga Kodi Zgjedhor dhe për Metodologjinë e monitorimit gjatë kohës së procesit zgjedhor.

Informacionin mund ta merrni këtu.Accessibility

Accessibility