Deklaratë për publik

Shkup, 07.05.2015 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, i dënon ashpër sulmet fizike mbi kryeredaktoren e gazetës “Veçer” dhe kameramanët e TV Sitel si demolimet e hapësirës së RA Maqedonia e lirë.

Në kontekst të ngjarjeve të këtyre ditëve, Agjencia bën thirrje që të respektohet e drejta e punëtorëve mediatik që lirshëm dhe pa pengesa ti kryejnë obligimet e tyre profesionale duke marrë parasysh se liria e informimit dhe e drejta e pranimit dhe transmetimit të lirë të informatave janë një prej vlerave themelore të një shoqërie demokratike.Accessibility

Accessibility