Demant ndaj Deklaratës për publik të LSDM me titull “ASHMA të sanksionojë Sitelin për gënjeshtrat dhe nxitjen e tensioneve ndëretnike ose do të jenë pjesëmarrës edhe ata”

Shkup, 23.04.2016 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër demanton prononcimin e deklaratës së sotme të LSDM-së për publik, kub thuhet ese LSDM-ja pret nga ASHMA ta sanksionojë televizionin TV Sitel, për shkak të emetimit të informatave me titull “Vallë në prapavijë të skenaristit për destabilizim është plani për federalizmin e Maqedonisë”, dhe se për këtë LSDM-ja ka bërë parashtresën adekuate deri te ASHMA

Në drejtim të informimit të drejtë, Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e informon opinionin se sot deri në ora 20:30, në e-mailin kontaktues të Agjencisë contact@avmu.mk, nuk është dorëzuar kurrfarë parashtrese nga ana e LSDM-së.

Njëherë, informojmë LSDM-në se emri i Agjencisë, është Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e jo Agjencia për arte audio dhe audiovizuele.Accessibility

Accessibility