AGJENCIA DËNON SULMIN NDAJ EKIPIT TË GAZETARËVE TË PORTALIT A1.on

Shkup,01.03.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm të ekipit të gazetarëve të portalit të internetit A1.on.

Siguria dhe jeta e profesionistëve mediatik në asnjë rast nuk guxon që të cenohet. Përkundrazi, atyre gjithmonë duhet t’u mundësohet që të informojnë lirshëm për të gjitha ngjarjet dhe ndodhitë, veçanërisht për çështjet shoqërore-politike që janë me rëndësi të veçantë.Accessibility

Accessibility