Njoftimi i Prokurorisë publike themelore në lidhje me kërkesën për veprim kundër TV Sitel për nxitjen dhe përhapjen e diskriminimit, mostolerancës dhe urrejtjes

Shkup, 03.03.2017 – Prokuroria publike themelore dorëzoi njoftim deri te Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në lidhje me kërkesën për veprim kundër SHTR Sitel SHPKNJP Shkup,për shkak të nxitjes dhe përhapjes së diskriminimit, mostolerancës dhe urrejtjes në disa materiale në katër edicione të njëpasnjëshme të emisionit ditor-informativ ”Dnevnik”, në ora 19 dhe 23, të emetuara më datë 2, 3, 4 dhe 5 dhjetor 2016.

Njoftimi mund të merret në këtë link, kurse mbikëqyrja e jashtëzakonshme ndaj TV Sitel SHPKNJP Shkup mund të merret në këtë link.Accessibility

Accessibility