Agjencia dënon sulmin ndaj ekipit të gazetarëve të TV 24 Vesti

Shkup,11.03.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm ndaj ekipit të gazetarëve të televizionit 24 Vesti.

Sulmi ndaj profesionistëve mediatik është sulm direkt ndaj demokracisë dhe lirisë së fjalës në një shoqëri. Apelojmë që të lejohen gazetarët që lirshëm dhe me dinjitet ta kryejnë profesionin e tyre me përgjegjësi shoqërore.Accessibility

Accessibility