Monitorimi i prezantimit mediatik zgjedhor i TV KTV

Shkup, 20.10.2017. – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele gjatë monitorimit të prezantimit mediatik zgjedhor gjatë fushatës zgjedhore për zgjedhjet lokale 2017, te TV KTV Kavadar konstatoi mbulim të jo të balancuar të zgjedhjeve në programin e tyre të përgjithshëm.

Në 9 ditët e fundit të fushatës zgjedhore (nga 5 e deri më 13 tetor 2017), TV KTV në emisionet ditore të informimit ishte e fokusuar në aktivitetet e dy Koalicioneve më të mëdha të udhëhequra nga partia më e madhe në pushtet dhe ajo e opozitës, me ç’rast kishte ndarë më tepër kohë për Koalicionin e udhëhequr nga partija më e madhe opozitare.

Raportin mund ta merrni në këtë link:

 ТВ КТВ член 75 став 1 од Изборниот законик – 20.10.2017Accessibility

Accessibility