Reagim lidhur me kërcënimet ndaj kryetarit të SHGM-së

Shkup, 08.03.2018. – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër i dënon kërcënimet ndaj Kryetarit të Shoqatës së gazetarëve, Naser Selmani.

Kërcënimet dhe sulmet ndaj gazetarëve janë apsolutisht të papranueshme dhe përfaqësojnë grryerjen e demokracisë dhe të drejtës për informim progesional dhe objektiv të opinionit. Dukuritë e këtilla kontribojnë për dobësimin e lirisë së mediumeve dhe të aftësisë së tyre për informim të lirë dhe të pavarur.

Agjencia apelon që t’u mundësohet gazetarëve që të kryejnë punët e tyre pa pengesa, të liruar nga çdo lloj i kërcënimit dhe presioneve.Accessibility

Accessibility