U miratua Draft-udhëzimi për ndryshimin dhe plotësimin e Udhëzimit për transmetuesit për Zgjedhjet Presidenciale dhe Parlamentare 2024

Shkup, 12 prill 2024 – Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme të 15-të miratoi Draft-udhëzim për ndryshimin dhe plotësimin e Udhëzimit për transmetuesit për Zgjedhjet Presidenciale dhe Parlamentare 2024.

Аgjencia fton transmetuesit dhe palët e tjera të interesuara, të dorëzojnë (paraqesin) komentet dhe vërejtjet e tyre mbi tekstin e Draft-Udhëzimit në email-adresën contact@avmu.mk, më së voni deri në orën 15 të datës 15 prill 2024.Accessibility

Accessibility