1

DVB-S

Lista e paketave programore të regjistruara e operatorëve DVB-S

 

DVB-S  OPERATORI

 

   1. TOTAL TV Shkup 

   – Shkarko pakon këtu (përditësuar më 24.03.2021)
DVB-T

Lista e paketave programore të regjistruara e operatorëve DVB-T

DVB-T OPERATORI

DIGJI PLUS MULTIMEDIA Shkup (BOOM TV)

– Shkarko pakon këtu (përditësuar më 03.04.2018)
IPTV

Lista e paketave programore të regjistruara e operatorëve IPTV


IPTV OPERATORI   

Telekom Maqedoni, AD për komunikime elektronike Shkup

 – Shkarko pakon këtu (përditësuar më 31.03.2021)
NEOTEL DOO Shkup
 – Shkarko pakon këtu (përditësuar më 02.04.2021)
                  

 
SHTR ROBI SHTIP (Telekabell)

pako përmbledhëse për të gjithë filialet (Shkup, Manastir, Shën Nikole, Shtip, Strumicë, Veles, Koçani, Kavadarci, Radovish, Negotinë dhe Prilep) – (përditësuar më 15.09.2021)
A1 Makedonija (ONE.VIP DOO Shkup)

–  pako përmbledhëse – (përditësuar më 26.11.2021)
Tetovë

1. TELENET KOM

pako përmbledhëse – (përditësuar më 29.10.2021)

 

 
Strumicë

1.  Skrembel – fsh. Novo Sellë

pako përmbledhëse (përditësuar më 13.09.2021)

2. KABEL NET DOO

pako përmbledhëse (përditësuar më 18.11.2021)
Strugë

1. KABBEL-L – NET  – fsh.Labunishtë

pako përmbledhëse  (përditësuar më 13.09.2021)
Shkup

1. GLOBALSAT fsh. Stajkovci

pako përmbledhëse – (përditësuar më 07.09.2021)

2. SKUPI KABLE

– pako përmbledhëse – (përditësuar më 07.10.2021)

3. MULTIMEDIA-NET

– pako përmbledhëse – (përditësuar më 06.09.2021)

4. M TEL

– pako përmbledhëse – (përditësuar më 16.11.2021)
Resen

1. Kanal 16

pako përmbledhëse  (përditësuar më 03.12.2021)