image_pdfimage_print

Kronikë nga seanca e 29-të

Shkup, 08.10.2021 – Me qëllim harmonizimin e Ligjit  të ri për mbrojtjen e të dhënave personale, Këshilli I miratoi aktet sin ë vijim: Propozim-politikë për krijimin … […]

Seanca nr. 29-08.10.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 29-të e ka caktuar për me datë 08.10.2021, me fillim prej ora 11:00, e cila do … […]

Kronikë nga seanca 28-të

Shkup, 24.09.2021 –Në seancën e 28-të Këshilli i Agjencisë solli Udhëzimin për ndryshimin e Udhëzimit për reklamimin e paguar politik për Zgjedhjet lokale 2021 nr. 01-3457/1 … […]

Seanca nr. 28-24.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 28-të e ka caktuar për me datë 24.09.2021, me fillim prej ora 15:00, e cila do … […]

Seanca nr. 27-21.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 27-të e ka caktuar për me datë 21.09.2021, me fillim prej ora 14:00, e cila do … […]

Seanca nr. 26-13.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 26-të e ka caktuar për me datë 13.09.2021, me fillim prej ora 13:30, e cila do … […]

Seanca nr. 25-09.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 25-të e ka caktuar për me datë 09.09.2021, me fillim prej ora 12:30, e cila do … […]

Seanca nr. 24-01.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 24-të e ka caktuar për me datë 01.09.2021, me fillim prej ora 14:00, e cila do … […]

Kronikë nga seanca e 27-të

Shkup, 21.09.2021 – Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme e ndërpreu procedurën për miratimin e Draft-udhëzimit për reklamimin politik me pagesë për Zgjedhjet lokale … […]

Kronikë nga seanca e 26-të

Shkup, 13.09.2021 – Në seancën e sotme Këshilli i Agjencisë solli vendim për rritjen e Planit financiar të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin … […]Accessibility

Accessibility