Kronikë nga seanca e 1

image_pdfimage_print

Shkup,12.01.2021.- Këshilli I Agjencisë Shkup, në seancën e pare të mbajtur më 12.01.2021, bazuar në gjetjet nga kontrolli  konstatoi se kemi mosrespektim të nenit 141 të Ligjit për Audio dhe Audiovizuele të Shërbimeve mediatike, pra ritransmetimi I shërbimeve programore që nuk janë të regjistruar në Agjencionin e shërbimit të Mediave Audio dhe Audiovizuele, ka marrë vendim Këpër lëshimin e masës së vërejtjes publike ndaj operatorit Kompania e Transmetimit të Radios Tregtare-operator I rrjetit kabllor INEL INTERNATIONAL SHPKPV Kavadarci.Accessibility

Accessibility