Kronikë nga seanca e 12-të

image_pdfimage_print

Shkup,28.04.2021 –Në seancën e sotme Këshilli I Agjencisë nga radhët e anëtarëve   të tij zgjolli z.Selver Ajdini si zëvendës kryetar I ri I Këshillit të Agjencisë…

Për të funksionuar dhe organizuar më mire mënyrën e punës në Agjenci,Këshilli I Agjencisë miratoi një Rregullore për organizimin e brendshëm dhe punën e Agjencisë Audio dhe Audiovizive të shërbimeve mediatike dhe rregullorja për ndryshimin e sistematizimin e vendeve të punës në  Agjencinë e Mediave Audio dhe Audiovizive.Në të njëjtën kohë, Këshilli I dha miratim Drejtorit të Agjencisë për të sjellë katër vendime për transformimin e punësimit dhe marrjen e vendimit për shpalljen e një njoftimi të hapur si dhe kryerja e një procedure për punësim në Shërbimin Profesional të Agjencisë.

Bazuar në gjetjet nga mbikëqyrja e rregullt e programit, ku konkludohet shkelja e nenit 141 të ZAAVMU, ritransmetim I programit shërbim që nuk është I mbuluar nga çertifikatat për regjistrimn e shërbimeve të pronarit,Këshilli I Agjencis lëshoi një vërejtje publike për operatorët ALTRA_SAT 2000SHPKPV Ohër dhe PET NET SHPK Gjevgjeli.Accessibility

Accessibility