Kronikë nga seanca e 22-të

Shkup, 24.04.2018 – Në seancën e 22-тë, Këshilli i Agjencisë miratoi konkluzionin për të informuar Ministrinë e punëve të brendshme të Republikës së Maqedonisë – Qendra për ndalimin e krimit të organizuar  dhe serioz,se ekzistojnë dyshime për lëndim të të drejtave autoriale dhe të drejtave të ndërlidhura nga ana e personave juridik „Menaxher i qytetit SHPKPV dhe „Shoqata e qiramarrësve Star Aerodrom“.

Në përputhje me Planin vjetor të prokurimit publik për vitin 2018, Këshilli dha miratim për zhvillimin e procedurës për prokurim publik- shërbim: Mirëmbajtja e higjenës në ambientet afariste të Agjencisë.Accessibility

Accessibility