Kronikë nga seanca e 24-të

Shkup 30.05.2024. – Në seancën e 24-të Këshilli i Agjencisë shqyrtoi Raportet për prezantimin mediatik zgjedhor në rrethin e dytë të fushatës zgjedhore për Zgjedhjet Presidenciale dhe për Zgjedhjet Parlamentare 2024. Të dy Raportet u publikuan në ueb faqen e Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, në banerin „Zgjedhjet 2024“.Accessibility

Accessibility