Kronikë nga seanca e 27-të

image_pdfimage_print

Shkup, 21.09.2021 – Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme e ndërpreu procedurën për miratimin e Draft-udhëzimit për reklamimin politik me pagesë për Zgjedhjet lokale 2021 nr. 01-3270/1 nga 01.09.2021 në përpuethshmëri me ndryshimet dhe plotësimet nga neni75-gj paragrafi 1 nga Kodi zgjedhor, miratoi Udhëzime të ri për programin politik me pagesë për Zgjedhjet lokale 2021.Accessibility

Accessibility