Kronikë nga seanca e 3-të

image_pdfimage_print

Shkup, 02.02.2021 – Në seancën e sotme, në përputhje me Vendimin për përcaktimin vler e pikës së botuar në Gazetën zyrtare të RSM nr.21/21. Këshilli I Agjencisë miratoi një rregullore që ndryshon rregullat e pagës bruto të Agjencisë së Audio-s dhe shërbimeve mediatike audiovizuele.Accessibility

Accessibility