Kronikë nga seanca e 4-ët

image_pdfimage_print

Shkup, 07.02.2022 – Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme miratoi ndryshime dhe plotësime të Planit vjetor për prokurim publik për vitin 2022 të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovuzuele në lidhje me Studimin për përcaktimin e arsyetimit për shpalljen e konkursit publik për dhënien e licencës për transmetim televiziv.

Në lidhje me njoftimin për ndryshim në strukturën e pronësisë, Këshilli i Agjencisë miratoi Vendim me të cilën lejohet ndryshim në strukturën e pronësisë Shoqërisë tregtare për veprimtari transmetuese TV Shutell SHPKPV Shkup.Accessibility

Accessibility