Kronikë nga seanca e 5-të

image_pdfimage_print

Shkup, 09.02.2022  – Në seancën e sotme Këshilli i Agjencisë solli Vendim për miratimin e rritjes së Planit finansiar të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2022 dhe i dha miratim drejtorit të Agjencisë që të miratojë Planin vjetor për ndalimin e korrupsionit në Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2022.

Bazuar në konstatimet nga mbikëqyrja e rregullt programore Këshilli I Agjencisë shqiptoi masën vërejtje publike ndaj Makedonski Telekom Shoqëria aksionare për komunikim elektronik- Shkup, për ritransmetim të shërbimit programor „ALB Music“ që nuk mbulohet nga çertifikata për regjistrim të shërbimit programor,që është në kundërshtim me nenin 141 nga LSHMAAV.

Këshilli i Agjencisë miratoi drejtorin e Agjencisë të sjellë Vendim me të cilin do të miratohet Raporti përfundimtar dhe Listat e regjistrimit nga regjistrimi i përfunduar në Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2021.Accessibility

Accessibility