Kronikë nga seanca nr. 10

SHKUP, 19.09.2014- Këshilli i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në seancën e sotme i dha miratim Drajtorit në detyrë të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audivizuele për nisjen e procedurave për furnizime publike: Rjeti i internetit me hostim në ueb faqen e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, Lëndë djegëse për veturat zyrtare të Agjencisë.Accessibility

Accessibility