Kronikë nga seanca nr. 11

SHKUP, 24.09.2014- Këshilli i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në seancën e sotme i dha miratim Drejtorit në detyrë të Agjencisë për shërbime medaitike audio dhe audiovizuele për realizimin nisjen e procedurës për furnizim publik: Përpunimi i projektit themelor për ndërtim të brendshëm dhe pajisjen e hapësirës në objektin e Agjencisë – OALATA PANKO BRASHNAROV”.Accessibility

Accessibility