Kronikë nga seanca nr. 32

SHKUP, 28.05.2014- Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audivizuele (Agjenica) në seancën e sotme konkludoi që ti lëshoje vërtetimet e mëposhtme për regjistrimin e pakove programore:

-Për Telekomin Maqedonas SHA-Shkup, Vërtetim nr. 60 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me serviset programore televizive: RTK 1 Sat, TVSH, KTV (Koha Vision), Agon Channel, BBF Music TV, Tip TV, Tring Life, Tring Fantasy, Tring World, Living, Smile, Jolly HD, Tring Sport News, Tring History, Desire, Bizaare, Bunga Bunga dhe Fashion TV;

-Për SHTR – Operator i rrjetit kabllor SANET KABLE SAT Vinicë, Vërtetim nr. 3 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me serviset programore televizive: Eurosport dhe Eurosport 2;

-Për SHTR – VIN SAT KABLE Vinicë, Vërtetim nr. 2 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me serviset programore televizive: Nasha TV, Eurosport, Eurosport 2, Planeta, Sport klub 1, Sport Klub 2, Golf Klub, Lov i Ribolov, Ultra dhe Cinemania;

-Për SHTR- Operator i rrjetit kabllor KANAL 16 Resen, Vërtetim nr. 25 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me serviset programore televizive: National Geographic, National Geographic Wild, 24 Kitchen, Travel Channel, Travel Channel HD, TV Boka, Tring Super, Tring Sport News, Folk Plus, Tring World, Mediasat (Scan), Tring Comedy, Tring Shqip, Tring Tring, NTV, Vizion Plus, Kanali 7, 3 Plus, Tring Max, Tring Life, Club TV, Tring X 2 dhe Tring Planet..

-Për SHTR – Operator i rrjetit kabllor KANAL 16 Resen, Vërtetim nr. 22 me çka pakoja e regjistruar programore si e tër plotësohet me serviset programore televizive: National Geographic, National Geographic Wild, 24 Kitchen, Travel Channel, Travel Channel HD, TV Boka, Tring Super, Tring Sport News, Folk Plus, Tring World, Mediasat (Scan), Tring Comedy, Tring Shqip, Tring Tring, NTV, Vizion Plus, Kanali 7, 3 Plus, Tring Max, Tring Life, Club TV, Tring X 2 dheTring Planet.

 Accessibility

Accessibility