Kronikë nga seanca nr. 34

SHKUP, 04.06.2014- Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele (Agjencia) në seancën e fundit e miratoi informacionin për ngitjen e procedurës së mëparshme për hulumtimin e kushteve për hapjen e procedurës për falimentim ndaj Shoqërisë tregtare radiodifuzive “ TELEVIZIONI NOVA” Shkup konkludoi që të vazhdojë me ndjekjen e vazhdueshme të procedurës së përmendur.

Në lidhje me letrën nga Avokatja Aleksandra Gavrillovska, ndihmës i Shoqërisë për produksion filmi, art dhe botime Shortkat eksport – import Shkup, Agjencia konkludoi që kjo datë 15.05.2014 të pranohet si datë nga e cila fillon të rrjedhe afati prej 30 ditëve për dorëzimin e projektit televiziv me interes publik “ Thuaj PO! Për jetën”.

Agjencia e miratoi raportin e mëparshëm nga realizimi i auditimit në punën e arkivit dhe konkludoi udhëzimet e përmbajtura në raport të realizohen në afat prej 90 ditëve.

Agjencia e miratoi informacionin në lidhje me informacionin e dorëzuar nga SHTR Kabel – Net Strumicë dhe konkludoi që të lëshoje vërtetim të korrigjuar Vërtetim nr. 3 për regjistrimin e pakos programore.

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele kënkludoi që ti lëshoje vërtetimet e më poshtme për regjistrimin e pakos programore:

-Operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik SHTR operator i rrjetit kabllor Giv Ivan Gostivar, Vërtetim nr. 6 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me serviset programore televizive: National Geographic, National Geographic Wild, Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, 24 Kitchen, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, TV 1000, Chasse&Peche, Fashion TV, MTV Adria, BBC World, DW (Deutsche Welle), CNN, Boomerang, Cartoon Network/TCM, Balkanika, Fen TV, Planeta, OBN, Orlando Klinci, Klasik TV, B92 Info, Al Jazeera Balkans, TV 1, DM Sat, Kopernikus, KCN Mjusic, Svet Plus, TRT 1, BN, BN Music, Russia 24, RTR Planeta, Russia Today, Kanal D, Star TV, ATV dhe STV;

– Operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik SHTR operator i rrjetit kabllor Giv Ivan Gostivar, Vërtetim nr. 2 me çka pakoja e regjistruar digjitale rogramore si e tërë plotësohet me serviset programore televizive: National Geographic, National Geographic Wild, Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, 24 Kitchen, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, TV 1000, Chasse&Peche, Fashion TV, MTV Adria, BBC World, DW (Deutsche Welle), CNN, Boomerang, Cartoon Network/TCM, Balkanika, Fen TV, Planeta, OBN, Orlando Klinci, Klasik TV, B92 Info, Al Jazeera Balkans, TV 1, DM Sat, Kopernikus, KCN Mjusic, Svet Plus, TRT 1, BN, BN Music, Russia 24, RTR Planeta, Russia Today, Kanal D, Star TV, ATV dhe STV;

– Operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik Shoqëria për prodhimtari, tregti dhe shërbime IP SISTEMS eksport-import Kumanovë, Vërtetim nr. 2 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me seriviset programore televizive: Alfa TV, Sitel 2 (rajonale–D2- Stracin), Kanal 5, Alsat-M dhe Balkanika;

– Operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik KDS Kabelnet Prilep, Vëtretim nr. 7 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me seriviset programore televizive: AXN, FOX Movies, FOX, Jim Jam, FEN TV, Balkanika, Tring Fantasy, Jolly HD, MGM, World Fashion, SK1, SK2, SK3, Golf Klub, Lov I Ribolov, Ultra, Mini Ultra, IQS Life dhe Cinemania;

– Operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik KDS Kabelnet Prilep, Vëtretim nr. 3 me çka pakoja e regjistruar programore digjitale si e tërë plotësohet me seriviset programore televizive: AXN, FOX Movies, FOX, Jim Jam, FEN TV, Balkanika, Tring Fantasy, Jolly HD, MGM, World Fashion, SK1, SK2, SK3, Golf Klub, Lov I Ribolov, Ultra, Mini Ultra, IQS Life dhe Cinemania;

– Operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik Shoqëria tregtare radiodifuzive ASTRA PLUS Koçan, Vërtetim nr. 2 me çka pakoja e regjistruar programore digjitale si e tërë plotësohet me seriviset programore televizive: Kanal 5, Alfa TV, Kanal 5 Plus, Nasha TV, TV Iris (regjionale -D3-Turtel),TV D1 (regjionale -D3- Turtel TV Star (regjionale -D3- Turtel), SK1, SK 2, SK 3, Golf Klub, Lov I Ribolov, Ultra, Mini Ultra, IQS Life, Cinemania, HRT 1, HRT 3, HRT 4, SLO1, SLO2, RTS Sat, RTCG, ProSieben, RTL Television, Fen TV, TVE-I, Balkanika;

– Operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik tregtare radiodifuzive ASTRA PLUS Koçan, Vërtetim nr. 2 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me seriviset programore televizive: Kanal 5, Alfa TV, Kanal 5 Plus, Nasha TV, TV Iris (regjionale -D3-Turtel),TV D1 (regjionale -D3- Turtel TV Star (regjionale -D3- Turtel), SK1, SK 2, SK 3, Golf Klub, Lov I Ribolov, Ultra, Mini Ultra, IQS Life, Cinemania, HRT 1, HRT 3, HRT 4, SLO1, SLO2, RTS Sat, RTCG, ProSieben, RTL Television, Fen TV, TVE-I, Balkanika;

– Operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik tregtare radiodifuzive IGMAS NET, Vërtetim nr. 3 me çka pakoja e regjistruar programore si e tërë plotësohet me serviset programore televizive: TV Boem (rajonale-D5- Pelister), SK1, SK2, SK3, Golf Klub, Lov I Ribolov, Ultra, Mini Ultra, IQS Life, Cinemania, HRT 1, HRT 3, HRT 4, SLO1, SLO2, RTS Sat, RTCG, ProSieben, RTL Television, Rai Uno, Planeta, AXN dhe TV Boka.Accessibility

Accessibility