Kronikë nga seanca nr. 7

Shkup, 29.08.2014- Këshilli i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në seancën e sotme dhe në vazhdimësi të së njëjtës e mbajtur me datë 29.08.2014, e miratoi Rregullorën për punën e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.Accessibility

Accessibility