Mbledhja nr. 16 – 14.04.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 16-të për më datë 14.04.2016 (e enjte), me fillim në ora 15:00…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 16-të për më datë 14.04.2016 (e enjte), me fillim në ora 15:00.

RENDI I DITËS

1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga mbledhja 15-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, të mbajtur më 06.04.2016

2. Propozim-vendim për blerje me pakicë, për nevojat e Agjencisë.

3. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility