Mbledhja nr.25 – 30.06.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 25-të për më datë 30.06.2016 (e enjte), me fillim në ora 14:00…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 25-të për më datë 30.06.2016 (e enjte), me fillim në ora 14:00.

RENDI I DITËS

1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga mbledhja e 24 e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, të mbajtur më 24.06.2016.

2. Propozim-vendim për realizimin e procedurës së furnizimit publik: Mirëmbajtja dhe servisimi i sistemit për ftohje, nxehje dhe ventilim.

3. Draft-Rregullorja për mënyrën e realizimit të video mbikëqyrjes në objektin Pallati “Panko Brashnarov”.

4. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility