Mbledhja nr. 38 – 01.12.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 38-të për më datë 01.12.2015 (e martë), me fillim në ora 15:30…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 38-të për më datë 01.12.2015 (e martë), me fillim në ora 15:30.

RENDI I DITËS

1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga mbledhja e 37-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, të mbajtur më datë 24.11.2015.

2. Propozim-vendim për rebalancin e planit financiar të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2015.

3. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility