Operatorët e rrjeteve publike të komunikimeve elektronike

image_pdfimage_print

RREGULLORET:

06.06.2016 – Rregullore për përcaktimin e lokacioneve për marrjen e sinjalit të operatorëve të rrjeteve publike të komunikimit elektronik dhe ofruesve të shërbimeve mediatike audiovizuele me kërkesë (shkarko në pdf)

21.11.2014- Rregullore për përmbajtjen dhe formën e paraqitjes për evidentimin në regjistrin e operatorëve të cilët transmetojnë pako programore dhe të vërtetimit për regjistrimin e pakove programore/serviseve (shkarko në pdf).

Parakontrata:

Parakontratën për emetimin/transmetimin shërbimit programor të TV/RA përmes operatorit të rrjetit publik të komunikimit elektronik mund ta merrni këtu.Accessibility

Accessibility