Seanca nr.11 – 21.04.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 11-të e ka caktuar për me datë 21.04.2021 (e mërkurë),  me fillim prej ora 14:00 e cila do të mbahet nëpërmjet konferencës me videolidhje.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i propozim-procesverbalit nga senaca e 2-të publike e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 12.04.2021.
  2. Miratim i propzim-procesverbalit nga seanca e 10-të e Këshillit të Agjencisë për shërbmie mediatike audio dhe audiovizuele e mbajtur me datë 12.04.2021.
  3. Propozim-vendim për refuzimin e Paraqitjes për pjesëmarje në konkursin publik për ndarjen e lejes për emetim të radios të servisit programor, në nivel lokal, në zonën e Komunës së Strumicës.
  4. Propozim-vendim për konkurs publik jo të sukseshëm për ndarjen e lejes për emetim të radios të servisit programor, në nivel lokal në zonën e Komunës së Strumicës.
  5. Propozim-vendim për shpalljen e konkursit publik për ndarjen e lejes për emetim të radios të servisit programor, në nivel lokal, në zonën e Komunës së Novo Sellës me Propozim-Dekomentacione të konkursit dhe Propozim Fletëparaqitje.
  6. Të ndyshme.


Accessibility

Accessibility