Seanca nr. 25 me datë 17.04.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 25 do ta mbaje me datë 17.04.2014 (e enjte) me fillim prej ora 13:00…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 25 do ta mbaje me datë 17.04.2014 (e enjte) me fillim prej ora 13:00

Rendi i ditës

1. Miratim i procesverbalit nga seanca nr. 24 e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 15.04.2014.

2. Raport nga monitorimi i mbulimit mediatik gjatë raundit të parë të fushatës zgjedhore për Zgjedhjet Presidenciale 2014 në lajmet e televizioneve kombëtare.

3. Informacion në lidhje me kërkesën e Shoqërisë tregtare radiodifuzive RADIO MUZIKORE KMR Kumanovë për miratimin e ndërrimit të strukturës pronësore, me propozim vendim.

4. Kërkesë nr. 11-217 me datë 11.04.2014, për regjistrimin e pakos së servisit programor nr. 8 të SHTR- operator i rrjetit kabllor KDS – VT Probishtip.

5. Kërkesë nr. 11-217 me datë 11.04.2014, për regjistrimin e pakos digjitale të servisit programor nr. 2 të SHTR operator i rrjetit kabllor KDS – VT Probishtip.

6. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility