Seanca nr. 27 më 9.7.2012


KRD më 9.7.2012 (e hënë) në orën 14:00 do të mbajë seancën e 27-të me këtë rend dite (në gjuhën maqedonase) dhe këtë procesverbal (në gjuhën maqedonase).Accessibility

Accessibility