Seanca nr.3 – 27.01.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 3-të e mbajti me datë 27.01.2022 (e enjte), me fillim prej ora 14:00, përmes lidhjes me video-konferencë.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i propozim-procesverbalit nga seanca e 2-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e mbajtur me datë 25.01.2022.
  2. Propozim për sjelljen e vendimit për ribalanc të planit financiar të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2022, me propozim vendim.
  3. Propozim për shqiptimin e masës vërejtje publike për operatorin PET NET nga Gjevgjelia për shkelje të nenit 141 nga LSHMAAV.
  4. Propozim për dhënien e miratimit për nisjen e procedurës për lëndën e radhës-shërbim: Të dhëna për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme të stacioneve televizive.
  5. Propozim – rregullore për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores për shferytëzimin e telefonave zyrtar dhe 3G USB modemi në Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.
  6. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility