Seanca nr.31 – 19.08.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele  seancën e 31-të e caktoi më  19.08.2020 (e mërkur), me fillim në ora14:00, që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 30-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele , e mbajtur më 30.07.2020.
  2. Propozim-vendim për dhënien e licencës për transmetim televiziv përmes JEKM që nuk përdor burim të kufizuar në nivel rajonal.
  3. Propozim- përfundim për rihapjen e konkursit publik për dhënie licencë për një institucion transmetimi joprofitabil për radio transmetim në nivel lokal,në territorin e komunës Tetovë.
  4. Propozim-vendim për shpalljen e konkursit publik për ndarjen e licencës për transmetues joprofitabil për radio transmetim në nivel lokal,në zonën e komunës Tetovë.
  5. Propozim për dhënie miratim për zbatimin e procedurave për prokurim publik-shërbime: Mbajtja e Ditëve të medias së shkruar 2020.
  6. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility