Seanca nr.39 – 06.11.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 39-të e caktoi më 06.11.2020  (e premte), me fillim në ora14:00, që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 8-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbajtur më 21.10.2020.
  2. MiratimiI Propozim-procesverbalit nga seanca e 38-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbajtur më 21.10.2020.
  3. Propozim për shqiptimin e masës ndaj Transmetuesit komercial të kompanis JON-RADIO SHPK Strug për shkelje të nenit 14 të Ligjit për media.
  4. Propozim-vendim për ndryshimin e strukturës së pronsisë të RA Jon.
  5. Informacion me Draft-përfundim.
  6. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility