Seanca nr. 39 me datë 01.07.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 39 do ta mbaje me datë 01.07.2014 (e martë) me fillim prej ora 12:00…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 39 do ta mbaje me datë 01.07.2014 (e martë) me fillim prej ora 12:00

Rendi i ditës

1. Miratim i procesverbalit nga seanca nr. 38 e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 27.06.2014.

2. Raport nga monitorimi i mbulimit mediatik të Zgjedhjeve Presidenciale atyre të parakohshme parlamentare në vitin 2014.

3. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility